Aktiiviset seniorit -hanke käynnissä

aktiiviset seniorit kerhomainos

16.11.2023

Tänä syksynä Mvkk on laajentanut kohderyhmäänsä ja kohdistaa toimintaa myös ikääntyneemmille ihmisille. Ryhmätoimintoja on aloitettu Varissuon toimitilassa, jossa seniorit kokoontuvat maanantaisin ja perjantaisin klo 10 – 13. Maanantaisin ohjelmassa on kokkausta ja perinnetiedon jakamista sekä yhdessä kokatun ruoan syömistä. Perjantaisin jaetaan kädentaitojen osaamista, opetetaan ja opitaan yhdessä.

Hanke tarjoaa tukea senioreille heidän jokapäiväisen elämänsä sujuvuuden helpottamiseen ja osallisuuden edistämiseen sekä onnistumisen paikkoja ryhmätoiminnan kautta. Heille tarjotaan ryhmätoimintojen lisäksi yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Asiakkaita voidaan viedä palvelujen piiriin kädestä pitäen ja tarjota tukea myös omalla kielellään.

Hankeen tavoittena on tukea ja kehittää ikäihmisten digitaalisen asioinnin taitoja, vahvistaa ikäkaaret ylittävää vuorovaikutusta rakentamalla suhdetta oman kulttuurin lapsiin tai omiin lapsenlapsiin, vähentää yksinäisyyttä, vahvistaa osallisuutta ja motivoida aktiiviseksi toimijaksi sekä edistää kotoutumista kieliä vaihtamalla: ikäihmiset oppivat suomea lasten avulla, lapset syventävät oman kielen oppimista ikäihmisten avulla.

Lisätietoja hankkeesta saat Haticelta, p. 0406818457

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Etsitkö palkkatukipaikkaa

Etsitkö palkkatukipaikkaa

Oletko oikeutettu palkkatukeen? Etsitkö paikkaa, jossa voisit tehdä monipuolisia töitä monikulttuurisessa ympäristössä? Hae meille töihin hankeavustajaksi. Pääset tekemään töitä eri-ikäisten ja eritaustaisten lasten ja aikuisten kanssa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä...

lue lisää
Hyvää kesää – nähdään elokuussa!

Hyvää kesää – nähdään elokuussa!

Mvkk:n väki lomailee heinäkuun ajan, joten haluamme kiittää kuluneen kevään yhteistyöstä perheitä ja yhteistyökumppaneitamme. Elokuussa jatketaan taas yhteisten tärkeiden asioiden parissa. Nyt on aika levätä, nauttia kesästä ja kerätä voimia tulevan syksyn...

lue lisää

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *