Etsimme työntekijää!

01.11.2022

HUOM: Paikka on täytetty!

Mvkk hakee työntekijää STEA-rahoitteiseen Oikeus kasvaa Suomessa -hankkeeseen.

Hankkeessa tarjotaan maahanmuuttajaperheille kulttuurisensitiivistä tukea vaiheessa, jossa kodin turvassa kasvanut lapsi siirtyy yläkouluun, alkaa liikkua aiempaa itsenäisemmin ja kiinnittyy entistä vahvemmin kaveripiiriinsä. Hanke toteutetaan ajalla 2022-2024. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työntekijä suunnittelee, kehittää ja toteuttaa toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakastyö, asiantuntija- ja verkostotyö sekä viestintä ja markkinointi.

Tarjoamme innovatiivisen ja kiinnostavan työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa monikulttuurisessa työyhteisössä. Meillä työntekijänä pääset vaikuttamaan omaan työhön ja sen kehittämiseen ja omalla osaamisellasi pääset rakentamaan työpaikasta entistä paremman.

Odotamme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusala)
  • asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä
  • kehittävää ja tavoitteellista työotetta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyviä työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan kokemus projektityöstä, alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Työaika on joustavaa, se voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työhakemus ja ansioluettelo lähetetään palkkatoiveineen sähköisesti osoitteeseen: info@mvkk.fi

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Etsitkö palkkatukipaikkaa

Etsitkö palkkatukipaikkaa

Oletko oikeutettu palkkatukeen? Etsitkö paikkaa, jossa voisit tehdä monipuolisia töitä monikulttuurisessa ympäristössä? Hae meille töihin hankeavustajaksi. Pääset tekemään töitä eri-ikäisten ja eritaustaisten lasten ja aikuisten kanssa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä...

lue lisää
Hyvää kesää – nähdään elokuussa!

Hyvää kesää – nähdään elokuussa!

Mvkk:n väki lomailee heinäkuun ajan, joten haluamme kiittää kuluneen kevään yhteistyöstä perheitä ja yhteistyökumppaneitamme. Elokuussa jatketaan taas yhteisten tärkeiden asioiden parissa. Nyt on aika levätä, nauttia kesästä ja kerätä voimia tulevan syksyn...

lue lisää

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *