Monikulttuuristen nuorten kieli- ja kulttuuri-identiteetin tukeminen

16.12.2023

Projektityöntekijämme Veera Larjama valmistui Turun AMK:sta sosionomiksi marras-joulukuun vaihteessa. Hän teki oman monikulttuuristen lasten identiteettiin liittyvän opinnäytetyönsä Mvkk:n tilauksesta. Veeralla on vahva osaaminen luovien ja toiminnallisten menetelmien käytöstä ryhmätoiminnassa, joten hän opinnäytetyössään kehitti, suunnitteli ja ohjasi monikulttuurisille peruskoulussa oleville nuorille toiminnallisia menetelmiä sisältäviä kokeilutyöpajoja. Työpajoissa tehtyjen toiminnallisten harjoitteiden avulla vahvistettiin monikulttuuristen nuorten kieli- ja kulttuuri-identiteettiä.

Veera Larjaman opinnäytetyö on julkaistu Thseuksessa: https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2023120233693

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Support in English

Support in English

Our volunteer worker, Ashmeet Jolly (MA Psychology and MSc. Human Neuroscience), is available for one-to-one conversations for children and teenagers in need. You can reach Ashmeet via Whatsapp on 040 3568 708 and arrange a meeting.

lue lisää
Kiitos vuodesta 2023!

Kiitos vuodesta 2023!

Oikeus kasvaa Suomessa -hanke järjesti vaihtoehtoista ohjelmaa Vasaramäen Puistokoulun oppilaille, jotka eivät osallistuneet joulukirkkoon. Esiintyjänä tilaisuudessa oli toimittaja ja juontaja Yagmur Özberkan. Hän kertoi nuorille omista kokemuksistaan. Tilaisuuden...

lue lisää

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *