Tue kotoutumista

OLE OSA RATKAISUA – EDISTÄ PERHEIDEN KOTOUTUMISTA

Monikulttuuriset ja monikieliset lapset ovat pian aikuisia. He eivät ole lähdössä minnekään. Se, mitä nyt tapahtuu varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja kodeissa, vaikuttaa syvästi siihen, millainen tulevaisuuden Suomi on. Mvkk:n toiveena on, että eritaustaiset suomalaiset tulevaisuudessa pelaavat samassa joukkueessa yhtä saumattomassa yhteistyössä kuin Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat, joka jo nyt monin tavoin edustaa moninaisuutta ja kansainvälisyyttä parhaimmillaan. 

Mvkk:ssa voit monin tavoin olla mukana tekemässä kotouttamistyötä. 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena pääset lyhyen koulutuksen jälkeen mukaan toimintaamme esimerkiksi läksyapuna, kerho-ohjaajana tai tapahtuma-avustajana. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää! 

Suorita harjoittelu

Kysy mahdollisuuksia suorittaa opintoihisi liittyvä työharjoittelu Mvkk:ssa. Haemme jatkuvasti myös osaavia työkokeilijoita ja palkkatuettuja eri tehtäviin. 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Mvkk ry:n toiminnasta kiinnostunut henkilö tai perhe. Jäsenmaksun suuruus on 15 € vuodessa. Voit maksaa sen tilille: FI8143091520173657. Jäsenhakemukseen pääset klikkaamalla tätä tekstiä.

Jäsenhakemukset käsitellään mahdollisimman pian lomakkeen jättämisestä. Uudet jäsenet hyväksytään seuraavassa hallituksen kokouksessa, mutta jäsenyyttä on mahdollista hyödyntää jo heti, kun jäsenhakemus on käsitelty. Jäsenedut löydät täältä: https://jasenedut.fi/

Liity kannatusjäseneksi

Pienellä rahallisella panostuksella voit olla mukana mahdollistamassa tärkeää tulevaisuustyötä. Kannatusjäseneksi voi liittyä yhteisö, säätiö tai yksityinen henkilö, joka kannattaa yhdistyksen tarkoitusta. 

Voit maksaa haluamasi suuruisen kannatusmaksun yhdistyksen tilille: FI8143091520173657.

Liity yhteisöjäseneksi

Yhteisöjäseneksi voi liittyä yhdistys, yritys, järjestö tai oppilaitos täyttämällä lomakkeen ja maksamalla yhteisöjäsenmaksun 50 € tilille: FI8143091520173657. Yhteisöjäsenmaksu kattaa yhteisöjäsenen yhteyshenkilön jäsenmaksun eli yhteisöjäsenellä on yksi ääni. 

Yhteisöjäsenet voivat halutessaan ottaa osaa hankkeisiin ja tapahtumiin, tai tukea toimintaa taustalla – löydetään teille parhaiten sopiva tapa. Yhteisöjäsenten edustajia on myös mukana yhdistyksen hallituksessa.

TUE TOIMINTAAMME

Voit haluatessasi tukea yhdistyksen toimintaa haluamallasi summalla.

Yhdistys voi vastaanottaa myös lahjoituksia ja / tai testamentteja. Kysy lisää! 

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Support in English

Support in English

Our volunteer worker, Ashmeet Jolly (MA Psychology and MSc. Human Neuroscience), is available for one-to-one conversations for children and teenagers in need. You can reach Ashmeet via Whatsapp on 040 3568 708 and arrange a meeting.

lue lisää
Kiitos vuodesta 2023!

Kiitos vuodesta 2023!

Oikeus kasvaa Suomessa -hanke järjesti vaihtoehtoista ohjelmaa Vasaramäen Puistokoulun oppilaille, jotka eivät osallistuneet joulukirkkoon. Esiintyjänä tilaisuudessa oli toimittaja ja juontaja Yagmur Özberkan. Hän kertoi nuorille omista kokemuksistaan. Tilaisuuden...

lue lisää